Extra's

Een appartement huren in Meet Ede heeft vele voordelen. Je woont in het centrum van Ede, op loopafstand van de winkels, restaurants en cafés. Je woont in een gebouw waar veel leeftijdsgenoten wonen. Je kunt genieten in de gezellige binnentuin met luxe meubilair. Je hebt het gemak van een AH onder je appartement. En, je woont in een volwaardig appartement met je eigen keuken en je eigen badkamer!

Keuken & sanitair

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken met een werkblad van 2.10m, kookgelegenheid en inbouw koelkast, groot formaat tegels in de sanitaire ruimten en een inloopdouche. Ook is er nagedacht over een aansluiting voor de wasmachine en droger, deze bevindt zich in de badkamer. 

Meet the movie

Heerlijk,
mijn
#eigen keuken
en #badkamer!

De binnentuin

Uniek aan Meet Ede is de binnentuin! Een heerlijke centrale plek waar volop mogelijkheden hebt of je nu wil studeren, ontspannen of ontmoeten.

In de royale binnentuin kan je lekker in de zon zitten of in de schaduw van de bomen. De binnentuin is voorzien van luxe meubilair.

Bekijk de 360 impressie hieronder! Klik en sleep met je muis om zelf de rotatie te besturen.

360º impressie

Volledig afgewerkt

De appartementen worden compleet opgeleverd. Dit houdt in dat de woning is voorzien van een keuken en sanitair en dat de wanden zijn voorzien van een neutraal behang!

Het enige wat jij nog hoeft te doen is te verven en de vloer te voorzien van laminaat of vloerbedekking. Ideaal toch!

 

Je loopt zo naar beneden om bij de AH nog een #boodschap te halen!

Albert Heijn

Op de begane grond van Meet Ede komt de nieuwe Albert Heijn. Ben je iets vergeten en sta je al te koken? Dan loop je snel even naar beneden om het ontbrekende ingrediënt te halen. Ideaal!

Ben je laat terug uit je werk of school, dan hoef je niet meer apart langs de supermarkt. Je parkeert je fiets of auto, doe je boodschappen en je bent eigenlijk al thuis! Wat een gemak.